Paluu toiseen kotiini Belgiaan

huhtikuuta 06, 2018



Pari kuukautta sitten host-perheelleni viestitellessä syntyi yhtäkkiä suuri kaipuu takaisin Belgiaan. En jäänyt pidemmäksi aikaa haikailemaan, vaan ajattelin ettei tähän auta muu kuin ostaa lennot ja tehdä pieni vierailu vanhoille kotikulmille. 

Voi että miten olinkaan unohtanut kuinka hyviä oikeat belgialaiset vohvelit ovatkaan ja kuinka ihana tunnelma vallitsee Brysselin kaduilla. Pääsin taas kerran tonkimaan Brysselin parhaita vintage-kauppoja, sekä istuskelemaan kahviloihin. Vaikka Brysseli on tunnetusti huono paikka hyvän kahvin ystävälle, olen löytänyt maailman ihanimman kahvilan aivan keskustan läheisyydestä. Kotoisa sisustus ja paras mantelimaitoon tehty latte, jota olen koskaan juonut. 

Paras tapa ihailla belgialaisen maaseudun maisemia on kuumailmapallosta ja hauskimmat kokemukset tulee kun sanoo kaikkiin kaverien hulluihin ehdotuksiin kyllä. Oli ihana nähdä taas vanhoja tuttuja, vaikka kyllähän siitä jää aina haikeat fiilikset. Belgiassa tuntui siltä, kuin ei olisi koskaan lähtenytkään. 

Belgiaan tulen vielä palaamaan useaan otteeseen, toivottavasti seuraava kerta olisi mahdollisimman pian.



You Might Also Like

0 kommenttia