Parhaat kappaleet kautta aikojen

joulukuuta 30, 2017


Treeni

Aston Merrygold - Trudy

Treenatessa musiikin pitää olla sellasta, että siitä tulee hyvä fiilis. Siitä pitää myös tulla sellainen energia purkaus, että jaksaa viimeisenkin vedon tai sprintin vedettyä täysillä. Kuuntelen treenatessa hyvin erilaista musiikkia, kuin mitä yleensä kuuntelisin. Tätä Aston Merrygoldin hyväntuulista kappaletta voisin kyllä kuunnella lakkaamatta salinkin ulkopuolella. 


Voima

You've got the love - Florence + The Machine

Jokaiselta tulis löytyä se oma voima-biisi. Tää on sellainen kappale mitä kuuntelen vaikka pitkän illan jälkeen kun kävelen kotiin tai ihan vaan yksin kotona kokkaillessa. Tää kappale saa mut aina hyvälle tuulelle, tuo esiin ajatuksia ja antaa itsevarman fiiliksen.



Sydänsurut

Another Love - Tom Odell

En edes tiedä miten tätä kappaletta voisi kuvailla, mutta tämä on ehdottomasti mun lempi ja samalla koskettavin kappale näistä kaikista.



Cover

Careless Whisper - Nataly Dawn

Tykkään paljon kuunnella vanhaa musiikkia ja vanhasta musiikista tehtyjä covereita. Vanhoissa kappaleissa on usein ihanat sanoitukset ja kun löydän hyvän kappaleen, haluan kuulla monta erilaista versiota siitä. Vähän kuin löytäisin yhden hyvän kappaleen tilalta kolme hyvää. Mikään löytämistäni covereista ei kuitenkaan vedä vertoja tälle Nataly Dawnin versiolle George Michaelin Careless Whisper kappaleesta.


Suomalainen

Lumi teki enkelin eteiseen - Hector

Vaikka en hirveästi suomalaista musiikkia kuuntele halusin vielä tuoda listaan tämän vanhan klassikon. Tätä kappaletta olen pienestä asti laulanut kaikkialla, ennen kuin edes ymmärsin mistä kappaleessa laulettiin. Ehdottomasti ihanin suomalainen kappale mitä tiedän!




Mainitsemisen arvoisia

Hyväntuulinen: Makeba - Jain
Syvällinen: Imagine - John Lennon
Rock: Lithium - Nirvana
Ranskalainen: Le coeur éléphant - Fréro Delavega

Tältä kuulostaa mun lemppari kappaleet. Löytyykö teiltä mahdollisesti omaa voima-biisiä tai luotto klassikkoa sydänsuruihin?





You Might Also Like

0 kommenttia